Bij Buro-Björg verleent architect Björg Eysteinsdóttir volledige service bij het ontwerpen en inrichten van uw Solidruimte. Zowel in de ontwerpfase als in de bouwfase: advies bij het kiezen van een kavel, ontwerpen, keukenadvies, materiaaladvies, lichtplannen, werktekeningen maken, opvragen van offertes, budgetbeheer, bouworganisatie/begeleiding.

PROFIEL
Home | Profiel | Werkwijze | Projecten | CV | Contact


Buro-Björg
is het architectenbureau van ir. Björg Eysteinsdóttir, geboren en getogen te Reykjavík, IJsland en meer dan 20 jaar woonachtig in Nederland. Ik ben afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Delft, faculteit bouwkunde.

Ik ben een creatieve, allround architect met 15 jaar werkervaring, waarvan ik 11 jaar aan verschillende projecten op meerdere architectenbureaus heb gewerkt.
Ik heb gewerkt aan vele nieuwbouw-, verbouw- en herinrichtingsprojecten in de woningbouw, bedrijvenbouw en kinderdagverblijven. Ik heb bijvoorbeeld gewerkt aan het hoofdkantoor van Shell in Den Haag en de verbouwing van het voormalige Ministerie van OCW naar onder meer het hoofdkantoor van de AIVD.

De afgelopen 4 jaar heb ik vooral interieur- en verbouwingsadviezen gedaan.
Ik ken alle fasen van het ontwerp en het bouwproces, vanaf het schetsontwerp tot en met de uitvoering.

Meer informatie info@buro-bjorg.nl / 06 48 318 240.